Mel B, bătută cu cruzime și agresată psihic de soțul abuziv

Au avut un mariaj tumultos și nu doar o dată Mel B l-a amenințat pe soțul său, Stephen Belafonte, cu divorțul. Acum, se pare că despărțirea este una iminentă, căci problemele din cuplul Mel B-Stephen par să fi umplut paharul. Astfel, fosta componentă a trupei Spice Girls este decisă să se despartă definitiv de soțul agresiv și profitor. Mai mult, artista a cerut și un ordin de restricție împotriva acestuia, pe motivul că ar fi bătut-o crunt în nenumărate rânduri, a lăsat-o însărcinată pe dădaca copiilor și pentru că ar fi forțat-o să ia parte la tot felul de urgii sexuale în trei de-a lungul celor zece ani de căsătorie.

Mel a dezvăluit că a fost victima violenței domestice timp de 10 ani.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani a făcut o mulțime de dezvăluiri șocante în declarațiile sale depuse în istanță, prin care vrea să-l oblige pe Stephen să stea departe de ea și de cei trei copii ai săi. Conform TMZ, în topul acuzațiilor stă cea de abuz fizic, culminat cu faptul că artista a fost strânsă de gât, lovită peste față, împinsă pe jos și învinețită cu pumnii.

Mel, care a înaintat actele de divorț luna trecută, susține că abuzul psihic și fizic durează din primul an al căsătoriei sale cu producătorul Belafonte, mai precis din 2007. Așa că artista a îndurat cu o răbdare ieșită din comun 10 ani de violență, control asupra vieții sale din toate punctele de vedere și supunere în fața soțului imprevizibil. Tot în actele depuse în istanță, Mel B a mai precizat și faptul că soțul său a forțat-o să participe la întâlniri subioase care se terminau cu acte sexuale în trei, împreună cu el și cu alte femei necunoscute. De asemenea, de-a lungul căsătoriei, Stephen a constrâns-o să accepte niște conjuncturi, iar el a înregistrat în secret întâlnirile amoroase în trei, tocmai pentru a folosi imaginile drept probe împotriva ei, amenințând că face publice înregistrări video, dacă aceasta nu acceptă în contonuare triunghiul conjugal.

Fotografia cu care Belafonte a aprins Internetul.

Să nu mai vorbim de faptul că soțul artistei ar fi lăsat-o însărcinată pe bona copiilor, sugerând că el, Mel și dădaca trăiesc împreună cu copilul acesteia. Bona ar fi fost plătită cu 300.000 de dolari pentru un avort, fapt pe care Mel l-a notat tot în actele de divorț. Belafonte este, de asemenea, blamat că nu și-a susținut soția atunci când tatăl acesteia, Martin, a pierdut lupta cu cancerul. Conform publicației U.S, lucrurile ar fi devenit violente între cei doi, în ciuda dezmințirilor anterioare din ambele părți.

Într-unul dintre incidente, presa chiar a scris: „Stephen și-a pus ambele mâini în jurul gâtului ei, a încercat să o sufoace și a trântit-o de parchet“, în timp ce ea se pregătea pentru show-ul de talente din US, Dancing With The Stars. În ciuda faptului că prietenii și familia au întrebat-o pe Mel de răni și s-au oferit să cheme poliția, ea i-a implorat să nu facă acest lucru pentru că se teme pentru viața sa și a copiilor săi, dacă Belafonte ar afla.

Mel a vrut să-l părăsească pe Stephen de nenumărate ori, dar acesta o amenința mereu cu violența și cu faptul că îi va distruge viață, ca ea este un nimeni fără el. Mel B și Belafonte s-au căsătorit în secret, în iunie 2007, în Las Vegas, după doar cinci luni de relație. În 2011, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe nume Madison Belafonte.

Foto: Arhiva OK, Instagram, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA