Mel B continuă cu acuzele la adresa fostului soț. Artista susține că a fost drogată timp de 10 ani

Când credeam că scandalul dintre Mel B și Stephen Belafonte a ajuns la final și că divorțul lor se va pronunța cât mai curând, artista depune noi plângeri împotriva fostului ei soț.

Mel. B susține că Belafonte a drogat-o timp de zece ani

Bătălia în tribunal continuă! În timpul celei mai recente audieri a procesului lor de divorț, artista în vârstă de 42 de ani a susținut că a fost drogată de către fostul ei soț pe ”mai toată perioada mariajului lor”.

Desigur, Stephen Belafonte, prin intermediul avocatului Philip Cohen, a ripostat la aceste acuze, precizând că totul nu e decât ”o nouă tentativă de a-i păta reputația”, neexistând dovezi pentru a dovedi așa ceva.

Au fost căsătoriți timp de 10 ani

În cazul aceleiași audieri, Mel B a susținut și că fostul ei soț deține cel puțin 56 de video-uri, dintre care o treime sunt cu conținut sexual explicit, făcute, evident, fără consimțământul ei.

Rămâne de văzut, așadar, ce decizie se va lua în cazul celor doi și dacă vor reuși să ajungă la vreun consens prea curând. Amintim că-n aprilie, anul acesta, Mel B. A cerut un ordin de restricție împotriva celuia care i-a fost alături timp de zece ani, acuzându-l de violență fizică și emoțională. În depoziția ei, Mel B. a povestit și că Belafonte a lăsat-o însărcinată pe bona copiilor, apoi că a obligat-o să facă avort. La rându-i, bona, Lorraine Gilles, a dat-o în judecată pe artistă pentru defăimare.INAPOI LA PRIMA PAGINA