Mel B, foarte sexy la plajă. Și-a etalat formele în cel mai decoltat costum de baie

Citeste tot despre:

,

Mel B a avut parte de o vacanță pe cinte, departe de agitația cotidiană. Vedeta în vârstă de 42 de ani s-a bucurat de câteva zile însorite, fără grija copiilor, alături de hair stylistul Gary Madatyan.

Muncește din greu pentru a-și păstra silueta de model, fiind foarte activă în sala de sport, iar cele mai recente fotografii cu ea sunt flatante. Fosta componentă a trupei Spice Girls și-a etalat formele incredibile la plajă, în niște costume de baie minuscule, profitând de soare pentru a se bronza. Diva s-a relaxat timp de 3 zile în Desert Hot Springs în California, și a arătat incredibil.

„A doua vacanță în 11 ani. Wow, am avut parte de 3 zile uimitoare. Mulțumesc, Gary Madatyan! Sunt 40 de grade în aceste bazine și apele naturate de primăvară sunt calde, bogate în minerale ca litiu, calciu și magneziu. Mi se pare fascinant că aceste ape au fost descoperite în secolul XX. Omul care a făcut descoperirea, Cabot Yerxa, a numit situl „Miracle Hill”. Acviferul local este încălzit de forțele geotermale antice situate la mii de metri de suprafața pământului. Tocmai ce mi-am făcut timp pentru mine, ceea ce este foarte important”, a scris Mel pe contul său de Instagram.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA