Mel B vrea să-l lase fără bani pe fostul soț. Cât îi revine acestuia?

Zilele trecute, a ieșit la iveală faptul că Mel B a intentat actele de divorț. Separarea vine la aproape zece ani de la căsătoria acesteia cu Stephen Belafonte și pare să nască un scandal monstru între viitorii foști soți.

Mel B vrea să-și protejeze averea

De ce? Pentru că Mel B vrea să se asigure că fostul ei soț nu primește mai mult decât merită din averea de 59 de milioane de dolari pe care a reușit s-o strângă de-a lungul carerei sale. Din fericire, Mel B l-a pus pe Stephen să semneze un contract prenupțial înainte să-și oficializeze relația și tocmai asta îi va artistei un avantaj uriaș.

Ce vor împărți cu siguranță cei doi foști soți este reședința cuplului din Hollywood Hills Wills, pe care deja au listat-o pe rețelele de socializare pentru 8,9 milioane de dolari. Așadar, Stephen ar putea primi jumătate din suma încasată în urma vânzării acestui imobil.

Totuși, Stephen pretinde o pensie alimentară, iar Mel B încearcă să se eschiveze de la o astfel de plată. Salvarea vine tocmai de la faptul că jurata X Factor a intentat divorț cu o lună înainte să se împlinească zece ani de mariaj, ceea ce o obliga la o pensie alimentară mai mare. Așadar, potrivit The Sun, ”porția” lui Stephen s-ar ridica la 6,2 milioane de dolari, în timp ce Mel B va putea păstra restul de până la 59 de milioane de dolari.

Mel B, Stephen și cele trei fete ale artistei

Amintim că cei doi foști au împreună o fetiță pe nume Madison, în vârstă de 5 ani. Mel B mai are, însă, două fete, una pe nume Phoenix (18), din relația cu Jimmy Gulzar, și o alta de nouă ani, pe nume Angel, care provine dintr-o aventură cu actorul Eddie Murphy.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA