Mel Gibson, tată pentru a noua oară?

Starul s-ar putea să devină tată pentru a noua oară!
Starul s-ar putea să devină tată pentru a noua oară!

Oare Mel nu are de gând să se oprească? Ori face parte dintr-o sectă? Oricum ar fi, potrivit celor mai recente zvonuri, starul s-ar pregăti să devină tată pentru a noua oară!

 

Actorul de 59 de ani s-ar putea să devină tătic a noua oară cu mult mai tânăra lui iubită, Rosalind Ross, în vârstă de 24 de ani. „Rosey a renunţat să mai bea alcool cam în urmă cu o lună. Şi deşi nu vrea să recunoască faptul că e însărcinată, nici n-a negat asta când am abordat-o pe acest subiect”, a dezvăluit o sursă din cercul de prieteni al starului. Dacă ar fi adevărat, ar fi totuşi un pic cam devreme, având în vedere că cei doi au început să formeze un cuplu cam de prin luna iulie. Nu ar fi exclus, însă, nici ca Rosalind să fi renunţat la băutură pentru a-l ajuta pe celebrul ei iubit să scape de acest viciu – se ştie că Mel s-a luptat întreaga viaţă cu alcoolismul care, de altfel, a şi lăsat câteva pete pe imaginea lui.

În ciuda acestei probleme, a avut o căsnicie care a durat nu mai puţin de 26 de ani, soţia lui, Robyn, dăruindu-i şapte copii. Cel de-al optulea copil al actorului a venit pe lume din legătura lui ulterioară divorţului cu rusoaica Oksana Grigorieva.

Foto: GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA