Melania a fost superbă în costumul roșu, dar ochii lui Donald Trump au fost numai pentru Brigitte Macron

Ieri, Melania Trump și Brigitte Macron s-au întâlnit pentru prima dată pe teritoriul Franței, la prima vizită oficială a Primei Doamne americane în Țara Galilor. O întâlnire îndelung așteptată detoată lumea, mai ales pentru așa-zisa confruntare stilistică a celor două soții de președinți.

Costumul roșu al Melaniei, alături de rochia de un alb imaculat și pantofii albastru elecric purtate de Brigitte Macron au alcătuit steagul Franței.

Iar, dacă despre ținuta Melaniei am vorbit ieri, pe când cobora din aeronava Air Force One, alături de Donald Trump, îmbrăcată toată în roșu, într-un superb deux-pieces de o eleganță aparte, marca Dior, iată că Brigitte Macron a fost opusul său, atât cromatic, cât și din punct de vedere al croiului.

Melania a purtat un costum Dior, iar Brigitte o rochie de la Louis Vuitton.

Melania a fost mai rafinată ca oricând, în costumul format din fustă cloș și sacou cambrat, accesorizată cu o pereche de pantofi stiletto roșii și ochelari de soare masivi, cu un coc ultra elegant, dar toți ochii au fost însă pe soția Președintelui Emmanuel Macron.

A fost extrem de sexy, cu rochia cu mult deasupra genunchilor.

Prima Doamnă  în vârstă de 64 de ani a fost extrem de sexy și parcă și-a pregătit strategic ținuta pentru a face față unei prezente atât de impunătoare ca a Melaniei. A scos artileria grea și l-a dat pe spate chiar și pe Președintele Americii Trump, care a complimentat-o îndelung. Nici de data aceasta nu a renunțat la rochiile scurte, pe care le îmbracă aproape la fiecare întâlnire oficială a soțului său, iar dacă Melania a optat  pentru un outfit mai protocolar, cu o fustă până la genunchi, Brigitte a apărut cu o rochie mult mai scurtă și mai îndrăzneață. A purtat un  outfit Louis Vuitton, unul extrem de sexy, pe lângă faptul că i-a dezgolit picioare, a avut și o mică crăpătură în față, datorită fermoarului. A fost contrastantă cu omoloaga sa, ba chiar a purtat o pereche de pantofi stiletto de un albastru electric.

Una elegantă, cealaltă sexy.

Iar apariția sa nu a fost trecută cu vederea, primul care a observat acest look îndrăzneț a fost chiar Trump, care nu s-a sfiit să îi facă complimente Primei Doamne a Franței chiar sub ochii soțului ei și ai Melaniei. ” Știi, ești într-o formă atât de bună, arăți bine! Frumoasă.”, a spus Trump.

Mai mult de atât, la sosirea lui Trump și a Melaniei la Army Museum, Trump a fost profund impresionat de postura Primei Doamne a Franței, pe care a mai avut ocazia să o întâlnească la Burxelles și la Summitul G20 de săptămâna trecută. Președintele American a luat-o de umeri pe Brigitte Macron și a sărutat-o pe obraji, ba chiar câteva secunde nu i-a putut da drumul la mână, un moment destul de jenant pentru Macron, pe seama căruia s-au făcut o mulțime de glume și comentarii pe rețelele de socializare.

Foto: Getty, Hepta, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA