Melania și Barron Trump s-au mutat la Casa Albă. Ce ținută a purtat Prima Doamnă cu această ocazie?

Citeste tot despre:

, ,

La patru luni și jumătate de când Donald Trump a fost ales Președinte al Americii, soția sa și mezinul Barron Trump s-au mutat la Casa Albă, a confirmat purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump, prin intermediul Twitter-ului.

Melania și Barron s-au mutat la Casa Albă

Melania și Barron Trump au aterizat, duminică, pe Sourth Lawn, la Casa Albă, mutându-se alături de Donald Trump. Vestea a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt al Primei Doamne: ”Este oficial! FLOTUS și Barron s-au mutat la DC. Bine ai venit, acasă!”.

Fotografii oficiali au reușit să surprindă în imagini și momentul în care Melania și Barron au aterizat, oferindu-ne ocazia să le vedem reacțiile, dar și outfiturile purtate. Un moment emoționant a fost cel în care Donald și-a condus soția de mână spre Casa Albă.

Cât despre ținuta Primei Doamne, Melania Trump n-a dezamăgit nici de data aceasta, optând pentru un outfit lejer, dar destul de elegant. Aceasta a îmbrăcat o pereche de pantaloni palazzo, arămii, un top de culoarea untului, și a încălțat pantofi asortați ținutei. Și-a accesorizat outfitul cu o geantă arămie și ochelari supradimensionați. Barron, în schimb, purta un tricou simplu, sport, o pereche de pantaloni închiși la culoare, drepți, și o pereche de pantofi sport.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA