Melania Trump, așa cum n-ai mai văzut-o. Uite ce a făcut la picnicul de la Casa Albă?

Au organizat primul picnic de când sunt la Casa Albă, iar Donald și Melania Trump au transformat petrecerea într-o reuniune de familie. Joi, Prima Doamnă a Americii, fiica președintelui și copiii acesteia au petrecut timp prețios în familie cu ocazia acestui eveniment. A fost o atmosferă relaxantă, iar ipostazele în care Melania și Ivanka au fost surpinse sunt inedite. Pe gazonul de la Casa Albă, Melania am văzut o altă latură a Melaniei, într-o imagine de milioane.

Prima Doamnă a fost fotografiată într-un moment emoționant, în brațe cu un bebeluș, într-o ipostază în care își manifesta instinctele materne. La fel și fiica vitregă Ivanka, care s-a jucat cu copiii săi în grădina plină de trandafiri. Doamnele din familia Trump s-au îmbrăcat elegant, dar au ales ținute care să se potrivească cu tema evenimentului. Melania a purtat o superbă rochie trei sferturi  pe fundal alb și cu imprimeu din linii colorate, o creație a designerului Mary Katrantzou în valoare de 2.255 de dolari, subliniindu-și talie cu o curea subțire. Nu a renunțat nici acum la tocuri, purtând o pereche de pantofi stiletto de un roz pal.

De asemenea, i-a fost aproape președintelui când a susținut discursul în fața invitaților, strălucind ca întotdeauna. Dar momentul cel mai interesant a fost cel în care Melania a ținut în brațe un bebeluș simpatic.

Nici Ivanka nu a fost mai prejos, căci fiica președintelui a fost surrinsă în timp ce se juca cu fata sa Arabella, pe peluza de la Casa Albă. Ivanka a fost superbă în rochia boho-chic cu umerii goi, alb cu flori roz, la care a asortat o pereche de balerini bleu. De asemenea, i-a ținut la curent pe fanii pe de Instagram cu o mulțime de imagini și filmulețe de la picnic, în timp ce se distra alături de soț și de cei trei copii.

Mai multe fotografii de la eveniment în Galeria Foto!

Foto: Getty, Hepta, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA