Melania Trump, într-o ținută de Barbie Doll la un eveniment serios

Am putea spune că aceasta este cea mai senzuală ținută abordată de Melania Trump (47) până acum, în calitatea ei de Primă Doamnă. Cea purtată cu ocazia unui eveniment din cadrul lunii moștenirii spaniole, care a avut loc vinerea trecută la Casa Albă și acolo unde Melania a apărut alături de Donald Trump.

Melania, cu o bluză prea revelatoare
Prima Doamnă a ales o fustă în stil flamenco

Ei bine, Prima Doamnă a ținut să omagieze cu ținuta ei cultura spaniolă, purtând o fustă inspirată din portul național al acestei țări, în stil flamenco, mai exact, și de un roșu aprins.

Maleta albă cu care a completat Melania ținuta ei a fost, însă, cea care a atras atenția, deoarece a pus în evidență bustul generos al acesteia, despre care se zvonește că a fost mărit chirurgical.

Mai mult, acest pulover subțire și mulat, în stilul anilor ’40 și ’50, a lăsat să se vadă mai mult decât trebuia din bustul prezidențial, și anume forma sfârcurilor Melaniei.

Per total, n-a fost chiar cea mai reușită ținută adoptată de Melania Trump, în condițiile în care Prima Doamnă reușește să afișeze de cele mai multe ori un look glamouros și corect. Mai mult, machiajul foarte intens și bronzant o îmbătrânește, parcă, și mai mult.

Foto: Getty Images, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA