Melania Trump, nonconformistă, într-o ținută de inspirație masculină. Justin Trudeau a fost profund impresionat!

O noul întâlnire cu prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau, și cu soția sa, Sophie Grégoire Trudeau, a reprezentat un moment de schimbare de look din partea Melaniei Trump. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii și Donald Trump au fost gazde pentru oficialitățile canadiene, la Casa Albă, iar primirea celor doi a fost una impresionantă, la fel și sesiunea de discuții a celor doi lideri despre acordul de liber schimb nord-american.

Trudeau, impresionat de apariția Melaniei Trump.

Obișnuiți cu o soție de președinte care știe să impresioneze cu fiecare ieșire în public, fiind adepta stilului elegant și modern, conform protocolului, dar cu influențe sexy pe alocuri, iată că această apariție de ieri a Melaniei Trump a fost pur și simplu surprinzătoare. Este pentru prima dată când poartă o ținută cu totul inspirată din stilul masculin, într-un costum format din două piese care i-a venit ca turnat.

A ales să poarte un costum de inspirație masculină.

Chiar dacă a fost în totalitate acoperită de haine, cu această ținută l-a impresionat chiar și pe Justin Trudeau, în ciuda faptului că soția sa a fost mai sexy, într-o rochie deasupra genunchilor care i-a lăsat la vedere frumoasele picioare. Se pare că orice stil o prinde pe Melania Trump, care a purtat de-a lungul celor 10 luni de când este cea mai importantă femeie din stat, ținute din diferite arii stilistice, de la rochii baby doll și ținute elegante de seară, la costume inspirate de Jackie Kennedy, ori piese vestimentare casual, ca mai nou să impresioneze cu acest costum inspirat din garderoba masculină, completând un stil androgen.

A fost îmbrăcată din cap până în picioare și tot a eclipsat-o pe soția prim-ministrului Trudeau.

Melania a optat pentru un costum gri cu dungi fine format din sacou clasic și pantaloni evazați, alături de o cămașă imaculată și completată de pantofi cu toc înalt și o cravată purtată liber deasupra cămășii. Pentru a mai îmblânzi puțin look-ul, Melania și-a aranjat părul în bucle lejere. Într-un alt registru vestimentar a fost soția de 42 de ani a lui Trudeau, Sophie, care a ales să îmbrace o rochie deasupra genunchilor în combinație bleumarin cu alb și cu o eșarfă la gât, ținută completată de pantofi stiletto și de o geantă cu mâner.

Fustă scurtă sau pantalonii evazați? Ce i-a atras atenția lui Justin Trudeau?

Cu doar o seară înainte, pe 10 octombrie, Trudeau a participat la o gală după Summit-ul celor mai puternice femei de la Fortune, Washington DC, unde s-a aflat, bineînțeles, și fiica președintelui, Ivanka Trump. Toată lumea știe că Ivanka este o admiratoare a prim-ministrului canadian, dar surpriza serii a fost ca Justin să stea la masă chiar între două femei importante – soția sa, Sophie, și fiica lui Trump. Ideea de a se întâlni din nou cu Trudeau a încântat-o pe Ivanka, care a optat cu această ocazie pentru o rochie albă, strâmtă, cu tăieturi moderne, fiind toată numai un zâmbet în prezența lui Justin Trudeau, o demonstrează și fotografiile sale de pe Instagram. 

Ivanka Trump, fericită în compania lui Trudeau.

Foto: Getty Images, Instagram, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA