Melania Trump, o apariție mirobolantă la un eveniment de stat. A eclipsat-o total pe Brigitte Macron

Prima vizită de stat a președintelui Franței, Emmanuel Macron și a soției sale, Brigitte, în SUA, iar cele două prime-doamne s-au întrecut pe ele în alegerea ținutelor pentru un astfel de moment memorabil.

Una dintre cele mai importante evenimente din an pentru care Melania Trump s-a pregătit cu mult timp înainte. A organizat totul pentru ca cina de stat pe care o va găzdui în această seară să fie ireproșabilă, ocupându-se în detaliu, alături de echipa ei, de aranjamentele florale, meniu și tot ce implică un eveniment atât de grandios. Iar dacă la capitolul organizare se descurcă de minune, același lucru putem spune și la capitolul modă, unde alegerile vestimentare ale primei-doamne ale Statelor Unite ale Americii sunt surprinzătoare. În fața Casei Albe, chiar în aceste momente, Melania și Donald îi primesc pe Emmanuel și pe Brigitte Macron în prima lor vizită oficială la Washington, D.C.

Deși întâlnirea vizează niște discuții foarte importante între cei doi lideri politici, se pare că soțiile lor au atras și ele atenția destul de mult. Controversatele Melania și Brigitte au ales cele mai impresionante ținute pentru acest eveniment, dar, de departe, Melania a strălucit într-un outfit imaculat, eclipsând-o pe omoloaga sa. Și aici nu e vorba nicidecum de diferența de vârstă dintre cele două doamne, ci strict de alegerile vestimentare, una mai spectaculoasă ca alta.

Melania a purtat cel mai stilat costum, unul de un alb orbitor, creat de Michael Kors și accesorizat cu o pălărie care sigur va scrie istorie, o creație Hervé Pierre. Fusta midi, conică, sacoul cambrat, cu pliuri asimetrice, strâns în talie cu o curea lată , pălăria cu bor larg, de mireasă, care îi ascundea chipul și pantofii cu toc imens, alegerile perfecte pentru o apariție care nu va fi uitată prea curând. Melania a oferit încă o lecție de stil, arătând ca pe podiumurile de modă de la show-uri celebre, o apariție mirobolantă. Brigitte Macron (65)  s-a ridicat la nivelul așteptărilor în fața”rivalei sale într-ale modei”. Prima-doamnă a Franței a optat pentru o rochie cu lungimea deasupra genunchilor, ivoire, cu inserții negre la buzunar și un sacou scurt în aceleași nuanțe.

Abia așteptăm să vedem ce outfituri vor alege cele mai stilate prime-doamne la cea mai grandioasă cină care va avea loc în această seară la Casa Albă!

Foto: Captură CNN, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA