Melania Trump, o nouă apariție demnă de toată admirația

Melania începe din ce în ce mai mult să câștige simpatia poporului american și nu numai, dar și locul în topul celor mai sexy și mai stilate soții de președinți. Dacă ieri se duela în stil cu Regina Iordaniei, Rania, cunoscută pentru aparițiile sale apreciate de criticii de modă și piesele vestimentare alese perfect pentru fiecare ocazie, dar și cu fiica mult discutată a lui Trump, Ivanka, astăzi a întors din nou capetele, de data aceasta dând culorile puternice pe o rochie monocromă.

Melania îl susține pe soțul său, Donald Trump.

Melania a renunțat la compleul verde smarald cu tăieturi moderne, în favoarea unei rochii ample, extrem de sexy, în alb și negru, o creație Steve McQueen. Coborând din avion, pe un aeroport din West Palm Beach, Florida, după ce a participat alături de soțul său, Donald Trump, la un discurs la Casa Albă, Melania a lăsat cu gura căscată pe toată lumea. Fostul model a purtat o rochie difană și, chiar dacă nu a surprins cu o culoare tare, negrul a făcut ravagii în combinație cu cureaua lată din piele purtată în talie și pantofii cu toc extrem de înalt.

A fost fermecătoare la apariția pe aeroportul din Palm Beach.

Ținuta foarte decoltată i-a pus în evidență bustul, iar fusta a zburat în bătaia vântului, chiar în timp ce Prima Doamnă cobora pe scara avionului. Melania a adăugat o pereche de ochelari de soare, copiind-o din nou pe Jacqueline Kennedy Onassis. În vâstă de 46 de ani, Melania, devenită cea mai importantă femeie din Statele Unite ale Americii, a fost în centrul atenției la discursul ținut de președinte la Washington și, nu este singura apreciată de criticii de modă, căci Ivanka a făcut și ea furori ieri, când s-a îmbrcat în alb din cap până în picioare la întâlnirea oficială dintre conducătorul statului și captele încoronate ale Iordaniei, eveniment care a avut loc la Casa Albă.

Alb vs. verde smarald vs. negru.

Foto: Splash, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA