Melania Trump, primită cu brațele deschise de Brigitte Macron și de Angela Merkle la summitul NATO. Iată ce-au avut de discutat

Melania și Donald Trump au participat, ieri, la prima zi a summitului NATO. La sfârșitul unei zile istorice, marcate de discuții aprinse între Donald Trump și ceilalți aliați NATO, s-a realizat ședința foto oficială, după care au participat la un cocktail party, unde atmosfera s-a mai destins.

Prima ținută a Melaniei de la summitul NATO a fost una într-o nuanță de blue navy, a doua este aceasta.

Melania (48) a avut, așadar, ocazia să regăsească în mulțime fețe cunoscute, cu care a petrecut clipe memorabile. De departe cea mai fericită a fost atunci când a întâlnit-o pe soția președintelui francez Emmanuel Macron, cu care se cunoștea cu ocazia vizitei de stat pe care reprezentanții Franței au făcut-o la Casa Albă, acum câteva luni. Melania și Brigitte au socializat și au petrecut mai tot timpul împreună, ca două bune prietene. Melania n-a neglijat-o, însă, nici pe Angela Merkel (63), cancelarul Germaniei, cu care se pare că are o relație cordială, în ciuda relațiilor diplomatice între cele două state.

Alături de Brigitte Macron

Pentru această ocazie atât de importantă, Melania a făcut o nouă demonstrație de forță, eclipsând toate celelalte prime-doamne ale Europei. E drept, fost fotomodel, Melania are câteva atuuri, pe care nimeni nu le-ar putea contesta ori egala. Înaltă și silfidă, prima-doamnă a Americii a ales să poarte o rochie albă, semnată Ellie Saab, care costă nu mai puțin de 7,450 de dolari. Și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi stilettos, nude, și o geantă asortată.

Alături de Angela Merkel, cancelarul Germaniei

La fel de elegantă a fost și prima-doamnă a Franței, Brigitte Macron (65), care a ales să poarte un outfit cu influențe masculine, compus dintr-o jachetă albă și pantaloni skinny, negri, la această întrunire NATO. Nici Angela Merkel n-a dezamăgit cu apariția ei, aceasta alegând un outfit conservator, așa cum ne-a obișnuit, alcătuit dintr-un sacou albastru și pantaloni gri. Chiar și prim-ministrul Marii Britanii, Theresa Mary May (61), a avut o apariție electrică la acest summit NATO. Deci, cine a câștigat acest duel stilistic?INAPOI LA PRIMA PAGINA