Melania Trump versus Brigitte Macron. Cine pe cine a eclipsat în timpul vizitei de stat?

Președintele american Donald Trump și soția sa, Melania Trump (47), au fost gazdele primei vizite de stat. Cei doi i-au întâmpinat pe peluza de la Casa Albă pe președintele francez Emmanuel Macron și pe soția sa, Brigitte Macron (65). Vizita acestora din urmă este una extrem de importantă, vizând discuții despre securitate națională și interese economice între cele două state.

foto: Getty Images

Prima vizită de stat a președinților francezi la Casa Albă

A fost, așadar, o ocazie pentru a le vede pe două dintre cele mai controversate prime-doamne din lume, în același loc. Melania și Brigitte au avut grijă ca acest eveniment să nu fie unul ratat din punct de vedere stilistic, purtând unele dintre cele mai șic și stilizate outfituri. Melania (47), de exemplu, a purtat o capă semnată de Givenchy (2,790 $), o rochie Dolce & Gabbana, pantofi Christian Louboutin și o geantă Christian Dior. Un outfit prin care a vrut să facă o declarație de putere, încredere în sine și eleganță.

Dule stilistic. Melania sau Brigitte?

 

 

Elegantă și stylish a fost și Brigitte Macron (65), care a ales un outfit colorat, spre deosebire de prima-doamnă a Americii, care a îmbrăcat un outfit all-black. Brigitte Macron a rămas fidelă casei de modă cu care a colaborat în ultima vreme, și a ales un taior Louis Vuitton, căruia i-a potrivit o pereche de stilettos negri, cel mai probabil, Christian Louboutin. Un outfit deloc țipător, dar care transmite un mesaj clar: sexy, încrezătoare și fresh.

La fel de eleganți au fost și domnii lor, însă aceștia au pus accentul, mai mult, pe discuțiile de interes. Liderul francez a precizat, încă de la aterizarea pe solul american, că vizita este una de ordin politic și e una de maximă importanță. ”Suntem foarte fericiţi şi onoraţi să fiu aici împreună cu soţia mea, Brigitte, la invitaţia preşedintelui Trump şi a Melaniei. Această vizită este foarte importantă în special în contextul de astăzi, marcat de incertitudine, tulburări şi ameninţări.”

Au plantat un stejar, cadou din partea președintelui francez

În prima zi a vizitei regale, președintele franzez și președintele american au plantat împreună un stejarpe peluza de Casa Albă, sub atenta supraveghere a Melaniei și a lui Brigitte. Ulterior, oficialii francezi au vizitat monumele istorice și alte obiective turistice de interes. În această zi, vor avea loc cele mai importante evenimente prevăzute în agenda întâlnirii și seara va culmina cu un dineu la Casa Albă, organizat în cele mai mici detalii de către prima-doamnă a Americii, Melania Trump.INAPOI LA PRIMA PAGINA