Michael Caine, suspect de cancer? „Știu că zilele mele sunt numărate!”

Legendarul actor Michael Caine are o piatră imensă pe inimă, iar teama că ar putea avea cancer nu îi dă pace. Starul în vârstă de 84 de ani a slăbit 13 kilograme după ce s-a apucat de un regim de viață sănătos, excluzând alcoolul, țigările, zahărul, glutenul și sarea din obiceiurile sale.

De teama acestei maladii, actorul a decis să facă o schimbare majoră în viața sa, începând de la alimentație: ”Obişnuiam să beau o sticlă de vodcă şi să fumez mai multe pachete de ţigări pe zi. Fără soţia mea, aş fi fost mort demult”, declara Michael pentru presa străină. Așa că a renunțat la alcool și la alte obiceiuri nesănătoase pentru că vrea să fie în viață pentru a-și vedea nepoții crescând: „Am renunțat la băutură și sunt mereu în căutarea a celor mai bune lucruri împotriva cancerului. „

Michael și soția sa Shakira.

Pe fondul stresului că ar putea dezvolta cancer, Caine și-a schimbat stilul de viață și  îi este profund recunoscător soției sale Shakira, 70 ani, că îi este alături, îl susține și îl ține pe linia de plutire: „Știu că zilele mele sunt numărate și asta este principala mea grijă”. De 2 ori câștigător al premiului Oscar, Caine a declarat că speră să trăiască încă cel puțin doi ani, astfel încât să-și vadă nepoții mari – gemenii de 6 ani și un nepot de 7 ani. În trecut, Michael Caine şi-a văzut tatăl murind din cauza cancerului, motiv pentru care acum susţine sinuciderea asistată.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA