Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, extaziați de venirea pe lume a primei nepoate

Citeste tot despre:

,

Marți, fiul cel mare al lui Michael Douglas anunța venirea pe lume a primului său copil cu iubita Viviane Thibes, o fetiță al cărui nume nu îl dezvăluia. Astfel, Michael Douglas devenea pentru prima dată bunic, iar soția sa, actrița Catherine Zeta Jones, bunică vitregă. Iar entuziasmul cuplului pare și mai mare, căci Michael a dezvăluit deja numele copilului fiului său Cameron. Se pare că pe fetiță o cheamă Lua și a adus fericire în familia lor.  Michael a spus: „Suntem extaziați de venirea pe lume a micuței Lua.”

Lua este primul copil al băiatului lui Michael Douglas din căsătoria anterioară cu Diandra Luker, Cameron (39). Michael mai are doi copii cu Catherine Zeta Jones – Dylan, de 17 ani, și Carys, 14 ani. Și dacă vă întrebați cum vor fi alintați proaspeții bunici de către prima lor nepoată, ei bine, tot Michael a dezvăluit că lui și soției Catherine vor să li se spună Bubba și Zeze. El a declarat pentru revista People: „Dylan si Carys iubesc faptul că au devenit mătușă și unchi și suntem atât de fericiți să devenim bunicii Bubba si Zeze”.

At the Taj Mahal with the three other “Wonders of the World” in my life❤️

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

În prezent, cei patru membri ai familiei se bucură de o vacanță în India în timp ce Cameron Douglas își ține în brațe bebelușul.

Citește și: Fericire mare! Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au devenit bunici

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA