Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, în vacanță la schi

Nu acum mult timp unele tabloide americane titrau că Michael Douglas își trăiește ultimele luni din viață, retras din viața publică, dând vina pe o recidivă a cancerului. Ei bine, aflați că informația aceea a fost pe cât se poate de falsă, căci Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones trăiesc una dintre cele mai fericite perioade ale vieții lor, deci nici vorbă de așa ceva.

catherine zeta jones
Mai fericiți ca oricând

Zilele trecute, logevivul cuplu se afla într-o vacanță în Aspen, unde s-au bucurat unul de altul, așa cum au făcut timp de 15 ani. Cum știm asta? Chiar Michael Douglas a dat șfoară-n țară printr-o postare pe contul lui de Facebook.

michael-douglas
Starea lui de sănătate este una bună

În imagini, Catherine Zeta-Jones și celebrul actor se aflau la schi, așadar nici nu se pune problema ca vreunul dintre ei să aibă vreo problemă de sănătate. Zâmbitori și entuziasmați, cei doi au postat mesaje îmbucurătoare pentru fanii lor internauți. ”Vacanța de primăvară”, este ceea ce a scris Michael, în timp ce Catherine a scris ”N-are cum să nu-ți placă să schiezi atunci când e soare”.

Amintim că cele două staruri au avut o pauză în relație lor în 2013, însă la câteva luni s-au împăcat, relația lor fiind mai puternică ca oricând.

Sursa foto: pagina oficială de Facebook Michael DouglasINAPOI LA PRIMA PAGINA