Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones și-au sărbătorit zilele de naștere

Sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună doi copii frumoși. Desigur, mariajul lor n-a fost lipsit de obstacole, dar au reușit, cumva, să le depășească și să-și scrie la fel de frumos povestea de iubire.

michael douglas
Fotografia postată de Michael Douglas

Un alt amănunt interesant despre cei doi este faptul că sunt născuți în aceeași zi. Desigur, la 25 de ani distanță unul de celălalt. Chiar și așa, faptul că au personalități asemănătoare i-a ajutat pe cei doi să aibă o relație de succes, în ciuda diferenței de vârstă.

Duminică, Catherine și Michael și-au sărbătorit zilele de naștere. Așa se face că cei doi actori au dorit să-și ureze ”La mulți ani!” și prin intermediul rețelele de socializare. Actorul de 72 de ani a fost primul care i-a adresat soției sale un mesaj aniversar. ”Îi doresc minunatei Catherine o zi de naștere minunantă și știu că acesta va fi un an extraordinar pentru ea. Cât despre mine, eu nu mai număr anii!”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

38C9730600000578-0-image-a-1_1474825370882
Imaginea postată de Catherine

La rândul ei, Catherine a postat o imagine cu soțul ei și i-a urat toate cele bune. ”Un sărut de ”La mulți ani!” pentru soțiorul meu. La mulți ani, ție și mie”, a scris actrița de 47 de ani pe contul ei de Facebook.

foto: facebookINAPOI LA PRIMA PAGINA