Michael Fassbender și Alicia Vikander se căsătoresc. Iată unde și când va avea loc evenimentul?

Sunt parteneri pe micile ecrane și, din 2014, sunt împreună și-n viața reală. Acum, după trei ani de relație, Michael Fassbender și Alicia Vikander au de gând să facă pasul cel mare, informează publicația The Sun.

Cei doi actori în THE LIGHT BETWEEN OCEANS

Co-starurile din ”The Light Between Oceans” au de gând să-și unească destinele printr-o ceremonie oficială. Chipurile, Michael și Alicia se vor căsători luna viitoare, în Ibiza, în prezența prietenilor, colegilor de breaslă și a familiilor lor.

Momentan, nu se știu mai multe detalii despre această ceremonie, căci se-ncearcă pe cât posibil evitarea paparazzilor la cel mai important eveniment din viața lor. ”Detaliile petrecerii sunt ținute în secret. Invitaților li s-a spus să ajungă în Ibiza într-o zi anume și de acolo vor fi preluați și conduși spre un anume hotel”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Michael Fassbender și Alicia Vikander se vor căsători luna viitoare

Aceeași sursă a declarat că cei doi actori nu se uită la bani și au de gând să organizeze, după ceremonie, o petrecere de zile mari. ”Aruncă cu bani în stânga și-n dreapta și o să fie petrecerea anului”, a mai precizat respectivul.

Contactați pentru o confirmare, Alicia și Michael au preferat să păstreze tăcerea. Ce-i drept, cei doi actori au fost dintotdeauna rezervați cu viața lor privată. ”Cred că am spus destul de clar că unele lucruri le ținem doar pentru noi”, declara, acum un an, actrița pentru Entertainment Weekly. Aceeași declarație, dar pe alt ton, o dădea și Michael: ”Nu o să vorbesc despre viața mea privată cu un străin, decât dacă simt nevoia să o fac. Și de ce aș simți asta vreodată?”.

Vor să se căsătorească în Ibiza

Așadar, tot ce se știe despre relația lor a fost declarat de către cei din jurul lor. De exemplu, recent, un prieten a declarat că Michael și Alicia s-au mutat împreună tocmai luna trecută. ”Michael și Alicia s-au mutat, oficial, împreună, după ce ea a petrecut atât de mult timp în Anglia cu filmările peliculei ”Tomb Rider”. El nu a locuit niciodată cu o iubită, însă acum e vorba despre altceva. Aveau o mulțime de locuri cărora le spuneau acasă, însă acesta este singurul care le aparține amândurora și sunt de-a dreptul încântați”.

Fassbender s-a iubit cu Mădălina Ghenea

Despre Alicia s-a scris că ar fi avut relații amoroase cu mai mulți colegi de breaslă, printre care Ben Barnes (2014) și Alexander Skarsgard. Totuși, niciuna dintre aceste relații nu au fost confirmate. Michael Fassbender, în schimb, a avut câteva relații celebre, printre care și cea cu românca noastră, Mădălina Ghenea, (2013), dar și cu Zoe Kravitz (2010-2011), Nicole Beharie (2012-2013) și Leasi Andrews (2008 -2009). S-a mai zvonit că i-ar fi căzut în plasă și lui Naomi Campbell (2014) și lui Rosario Dawson (2013), însă aceste relații n-au fost nicicând recunoscute de către celebrul actor.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA