Michelle Obama, apariție senzațională în costum de baie. Cum arată fosta Primă Doamnă într-o ipostază altfel!

Am văzut-o îmbrăcată în haine elegante, la întâlniri de nivel înalt, ori în ținute casual sau făcând sport în colanți și cu adidași în picioare, dar rar a fost zărită la plajă.

Michelle se întreține cu mult sport.

Ei bine, una dintre cele mai îndrăgite foste Prime Doamne de la Casa Albă este acum liberă să se distreze așa cum vrea, mai ales că a scăpat de protocolul care, probabil o împiedica să apară îmrbăcată sumar. Chiar dacă succesorarea sa, Melania Trump, a pozat nud în tinerețe, iar poporul american a putut să o vadă în cele mai incendiare ipostaze, Michelle Obama a fost întotdeauna o femeie cu bun-gust, care a știut să se situeze pe linia de plutire și să nu depășească granițele decenței cât timp a locuit alături de soțul său la Casa Albă, dar și după încheierea mandatului de președinte. În același stil au fost educate și cele două fiice ale sale, Natasha (16) și Malia (19), care au stat departe de viața mondenă și s-au ferit de blițurile paparazilor. Cu toate acestea, o ieșire la plajă nu face rău nimănui, iar Michelle Obama și fiicele sale chiar au cu ce se mândri pentru că arată impecabil în costum de baie.

După plecarea de la Casa Albă, Michelle Obama a avut parte de vacanțe însorite și de timp de relaxare.

Pasionată de sport și împărtășind câteva momente din antenamentele sale cu prietenii de pe Instagram, nu e de mirare că Michelle a reușit să se mențină în formă la cei 54 de ani ai săi. Surprinsă alături de fiica sa cea mare, Malia, și de o întreagă trupă, fosta Primă Doamnă a fost fotografiată puțin mai dezbrăcată decât eram obișnuiți, în sutienul de la costumul de baie, cu o pereche de blugi scurți și cu o cămașă descheiată pe deasupra, lăsându-și la vedere abdomenul tonifiat, dar și picioarele fără pic de celulită.

Sasha Obama, surprinsă pe o plajă din Cancun în luna ianuarie.

Michelle a fost surprinsă în această ipostază în luna ianuarie, înconjurată de prietene și de fosta consilieră a administrației Obama, Valerie Jarrett, în același timp, fiica sa cea mică, Sasha, se distra tot în costum de baie, dar pe o plajă în Cancun.

Foto: Splash News, Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA