Mihaela Rădulescu este de nerecunoscut. A renunțat la rochiile sexy și a apărut așa la un eveniment!

Ea este una dintre cele mai sexy personalități TV din România și mereu impresionează cu aparițiile sale atent studiate, în haine la modă, cât mai provocatoare, care îi scot în evidență corpul lucrat la sală. Este o femeie trasă prin inel, face mult sport și asta se vede de la o poștă, căci arată de milioane la vârsta de 48 de ani. Cu toate acestea, cele mai recente apariții din weekend ale frumoasei brunete sunt șocante pentu toți cei care îi cunosc stilul vestimentar.

Felix și Mihaela în stilul anilor ’50.

Alături de iubitul austriac, Felix Baumgartner, Mihaela a participat la un eveniment care avea ca tematică vestimentația anilor ’50. Așa că cei doi și toți cei care au participat la Goodwood Festival of Speed în Anglia au trebuit să schimbele hainele moderne, fie că vorbim de rochii sexy în cazul femeilor, sau de costume la modă în cazul bărbaților, cu o vestimentație adecvată, respectând dress-code-ul evenimentului – vintage.

Mihaela a apărut astfel cu o sumedenie de pălăriii de epocă, în nuanțe de vișiniu, ori mov prună și decorate cu flori, alături de rochii vintage accesorizate cu mănuși, bijuterii sau haine de blană. Nici cascadorul Felix nu a fost mai prejos, ci s-a conformat evenimentului, îmbrăcat într-un costum și cu o bască vintage, și accesorizat cu ceas vechi de buzunar, cravată și chiar celebrul trabuc. Astfel,  cei doi s-au întors puțin în timp, fiind, de asemenea, și prima dată când o vedem pe Mihaela purtând o asemenea vestimentație de epocă care o transformă total.

Iar cei doi s-au distrat pe cinste în timpul celor două zile de curse de la celebrul festival. „Goodwood Revival s-a încheiat! Am petrecut frumos! Am împărtășit o mulțime de momente extraordinare și pasiunea pentru mașini și avioane vechi! Nu vom uita niciodată această experiență remarcabilă și, prin urmare, dorim să mulțumim Lordului March, soției sale, Janet, și echipei sale harnice care a depus atât de mult efort pentru a face ca acest festival să se întâmple! RESPECT! Felix și Miha”, a scris Felix pe contul său de Instagram, la o fotografie în care apărea alături de Mihaela Rădulescu, lângă niște motociclete vechi.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA