Mihaela Rădulescu l-a întâlnit pe „Terminator” FOTO

Viaţa divei de la Monaco e ca un roller-coaster. Când e la Bucureşti, înconjurată de vechi prieteni, când e la Monaco, printre sportivi şi mari actori francezi, când e cu Felix în cele mai cool locuri din lume. Şi, ce să vezi, a ajuns să-i cunoască personal pe idolii de pe marile ecrane!

Ieri Felix Baumgartner a împlinit 48 de ani.

Aşa arată viaţa Mihaelei Rădulescu. Între o brânză cu ceapă autohtonă şi o şampanie savurată cu greii showbizului internaţional. Un trai la care, fie vorba între noi, cu toţii am vrea să avem acces, dar ne bucurăm să putem trage măcar cu ochiul la aşa ceva.

Aşa cum ne-a obişnuit, vedeta de la ProTV ne serveşte instantanee personale cu celebrităţi pe bandă rulantă. Iar surpriza zilei o reprezintă mega întâlnirea cu Arnold Schwarzenegger.

„Când la ziua lui Felix apar… blatiştii:))). Asta da surpriză! Terminator style!”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de socializare, alături de o fotografie în care apare cu superstarul francizei „Terminator”.

Îi urăm şi noi „La mulţi ani!” lui Felix Baumgartner şi vă oferim alte câteva instantanee cu Arnold de la petrecerea de ziua lui.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA