Mihaela Rădulescu, super sexy în lenjerie intimă FOTO

„Nu doar florile şi pomii înfloresc acum, ci şi femeile iubite”, crede jurata de la „Românii au talent”, care are lângă ea un bărbat care o preţuieşte în fiecare zi.

E una dintre cele mai dorite femei şi e mereu într-o formă excelentă. Tocmai de aceea, o admirăm mereu când îşi pune în valoare atuurile feminine.

„După atâtea discuţii publice despre egalitatea femeii cu bărbatul, simt nevoia de… feminitate.  Aia de modă veche, care face minuni. Acea variantă de interior a oricărei femei îndrăgostite, care vrea… totul şi dă totul. Sigur, există atâtea ipostaze ale feminităţii, ale seducţiei şi nu toate sunt despre lenjerie sau sex. Dar, pentru că suntem în luna asta de primăvară, de daruri, de chef de viaţă şi iubire şi pentru că mie nu mi-e greu să vorbesc despre… ce ne place tuturor, propun un atac frontal asupra bărbaţilor din dotare cu… dantelă, mătase, port-jartiere, sutiene complicate şi body-uri sofisticate, halate unduitoare şi… porniri pe măsură.  Nu doar florile şi pomii înfloresc acum, ci şi femeile iubite!”, a scris Mihaela Rădulescu pe pagina sa de socializare, alături de câteva cadre ispititoare în lenjerie intimă.

 INAPOI LA PRIMA PAGINA