Mihai Bobonete, audiat la DNA. Uite ce-a declarat la ieşirea din sediu

Încă o vedetă a ajuns să fie audiată de procurorii anticorupţie. Iată ce spune vedeta Pro TV.

Mihai Bobonete, actorul care îl interpretează personajul Bobiţă în serialul „Las Fierbinţi”, a ajuns astăzi la DNA. Celebrul artist a stat aproximativ o oră şi jumătate în faţa anchetatorilor, potrivit cancan.ro.

„Ce-ai făcut Bobiţă?”, le-au întrebat jurnaliştii pe actor, în timp ce acesta ieşea din sediul DNA.

„Păi am aici o rudă. Unchiul meu lucrează la DNA şi a fost ziua lui. Nu am venit în nicio calitate (nici ca martor, nici ca suspect), am vrut să văd şi eu cum arată birourile DNA-ului. Am nişte prieteni la DNA şi m-au chemat cu ceva treabă”, a răspuns actorul Mihai Bobonete, glumind cu presa.

Actorul a revenit cu un mesaj lămuritor pe pagina sa de Facebook:

„Da,azi am fost până la DNA în vederea lămuririi unei situaţii, am discutat cu domnii în măsură să evalueze situaţia şi am stabilit împreună cum e mai bine de procedat.
Vă garantez că nu am încălcat eu legea în niciun fel şi că nu fac subiectul niciunei anchete de competenţa Direcţiei Naţionale a Anticorupţiei.
Ba din contră, sunt un bun plătitor de taxe şi impozite, muncesc mult şi pe bază de contracte semnate temeinic.
„DNA” asta a devenit aşa un fel de Bau Bau… ceea ce nu e rău pentru cei ce se ştiu cu musca pe căciulă, dar pentru noi ceilalţi, nu cred că trebuie să reprezinte altceva decât o altă instituţie a statului.
La ieşirea din sediul DNA, erau în aşteptare câţiva operatori şi o reporteriţă, nu ştiu de la ce televiziune, normal că m-au recunoscut şi au sărit ca arşi să mă filmeze, să mă întrebe când începe sezonul nou de „Las Fierbinţi”, că ce e nou la sezonul nou, că ei sunt funny mei… ce nebuni!;)
Le-am răspuns în glumă şi oficial, am zis să postez aici, ca să liniştesc lumea care îmi poartă de grijă, că sunt bine, nu sunt corupt, nu suport corupţii şi respect legea în tot ceea ce fac… pentru cât voi mai sta prin părţile locului.

Aaaaa mâine am spectacol la Arena Pub în Regie! ;))
Vă aştept pe toţi! ;)”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA