Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit? Iată ce i-a dat de gol!

Citeste tot despre:

, ,

S-au împăcat în 2016 și chiar și-au reluat logodna, așa că toată lumea aștepta marele eveniment din viața lor. Doar că cei doi sunt hotărâți ca, de data aceasta, să-și țină iubirea departe de ochii curioși ai lumii, și, implicit, să păstreze ascunsă data nunții lor. De aceea, nu ne-ar mira dacă Liam și Miley s-ar fi căsătorit deja, mai ales că au început să poarte verighete.

Miley și Liam poartă verighete

Sâmbătă, Miley și Liam au făcut un periplu amoros, întorcându-se în locul în care s-au cunoscut în 2009, adică pe Insula Tybee. Liam filmează în prezent la filmul ”Killerman”, acolo, iar logodnica lui l-a însoțit pentru a putea petrece puțin timp împreună.

Cei doi s-au plimbat cu jet-ski-urile, au vizitat insula și au petrecut timpul împreună, câta vreme Liam lua o pauză de la filmări. Însă, nu doar asta s-a întâmplat în timpul escapadei lor. Potrivit celor din jur, artista purta, pe lângă superbul inel de logodnă, și un inel cu diamante care părea a fi o verighetă. La fel s-a întâmplat și-n cazul lui Liam, care purta pe degetul inelar o verighetă.

Așadar, să se fi căsătorit cei doi în secret? Ce-i drept, n-ar fi primele staruri care ar recurge la o astfel de metodă doar pentru a se putea bucura cu adevărat de evenimentul special din viața lor. Recent, Alicia Vikander și Michael Fassbender s-au căsătorit în secret!INAPOI LA PRIMA PAGINA