Miley Cyrus și Liam Hemsworth se pregătesc să devină părinți

Citeste tot despre:

, , , ,

S-au cunoscut în 2009, pe când filmau la ”The Last Song”, însă relația lor n-a rezistat timpului. S-au împăcat de curând și promit să-și petreacă eternitatea împreună. Ba mai mult, recent, au declarat că-și doresc să devină părinți în 2018. Oare li se împlinește dorința?

Vor să devină părinți în 2018

Zilele acestea, Miley și Liam au petrecut împreună cu prietenul lor, Victor Ortiz, cu soția acestuia, dar și cu bebelușul Ortiz. Se pare că acesta ar fi fost factorul care a convins-o pe Miley să se gândească cât mai serios la posibilitatea de a rămâne însărcinată în anul viitor. ”Vor ca 2018 să fie anul în care își fac o familie. (…) Și-au dorit mult timp un copil, însă niciodată n-a fost timpul potrivit. Însă acum simt că sunt pe cât de pregătiți ar trebui să fie”, a declarat o sursă pentru NW.

A convins-o bebelușul Ortiz

Potrivit unui apropiat de-al cuplului, Miley a făcut deja demersuri pentru a rămâne cât mai repede însărcinată, renunțând la marijuana și la alcool. ”I-a spus lui Liam că e pregătită să facă din asta o prioritate. Iar Liam a fost încântat de decizia acesteia și s-a oferit voluntar să fie un tătic full-time și să se trezească peste noapte de câte ori are nevoie bebelușul.”, a mai declarat respectiva sursă.

Rămâne de văzut, așadar, dacă cei doi vor face acest pas în anul care vine. Momentan n-au confirmat nici măcar așa-zisa căsătorie.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA