Miranda Kerr, superbă în rochia de mireasă inspirată de Grace Kelly

La sfârșitul lunii mai, frumoasa Miranda Kerr spunea „DA” pentru a doua oară, de data aceasta legându-și destinul de cel al fondatorului Snapchat, Evan Spiegel, însă nicio fotografie de la nuntă nu a ieșit la ivealîă în tot acest timp. Acum, iată că frumosul model în vârstă de 34 de ani a făcut publice câteva instanstanee din ziua cea mare, în rochie de mireasă, iar pozele și decorul sunt absolut superbe.

A purtat o rochie vintage de la Dior.

A fost o nuntă restrânsă, acasă la tânărul de 26 de ani, o petrecere intimă, cu doar 45 de invitați, prieteni și rude, însă, cu toate acestea, evenimentul a fost unul așa cum Miranda a visat. Modelul australian a pozat în ziua nunții sale pentru Vogue, iar acum i-a încântat cu fotografiile de colecție și pe prietenii virtuali. A pus totul la punct în detaliu, chiar dacă nu a organizat ceva fastuos, prin prisma numărului de invitați. Însă nunta a fost spectaculoasă prin decor și apariție, căci mireasa a purtat o superbă rochie cu corset și trenă de la Dior Haute Couture, un model exclusivit, creat special pentru ea de noul director al casei de modă, Maria Grazia Chiuri.

Decorul și ținutele mirilor au fost de poveste.

A ales o rochie în care să se simtă regină, una foarte acoperită, dar în același timp sexy prin croială, de un rafinament aparte. Și, poate că nimeni nu și-ar fi imaginat, însă Miranda s-a inspirat de la o adevărată prințesă în ziua nunții sale:  „Sincer, nu mi-aș fi imaginat o rochie de mireasă mai frumoasă”. Rochia a fost inspirată de frumoasa Grace Kelly și de rochia pe care ea a purtat-o ​​în 1956, la  nunta sa cu prințul Rainier de Monaco.

Fostul îngeraș Victoria’s Secrets a declarat: „Am cochetat mult cu moda, eram mai libertină, mai boemă. Dar în această perioadă a vieții mele, stilul meu s-a schimbat. Cele mai mari surse de inspirație au fost întotdeauna Grace, Audrey Hepburn și bunica mea, care la 80 de ani arată chic.”

În alegerea rochiei de mireasă s-a inspirat de la o prințesă.

Iar sursa sa de inspirație s-a văzut clar în ziua nunții, când a purtat o rochie din satin cu mâneci lungi, cu trenă și broderie aplicată, iar voalul lung susținut de o coroniță din flori a completat ținuta de vis a Mirandei.

Foto: Miranda Kerr InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA