Mischa Barton, surprinsă de paparazzi în timp ce-și cumpăra alcool

Acum o săptămână, fosta actriță din serialul ”The O.C” a fost internată de urgență din cauza comportamentului haotic cauzat de un drog  ingerat, chipurile fără știință, în timpul unei petreceri aniversare.

mischa-barton
Surprinsă de paparazzi la cumpărături

Ei bine, n-a trecut mult de la acest incident că Mischa a și revenit la vechile obiceiuri. Actrița în vârstă de 31 de ani a fost surprinsă de paparazzi în timp ce-și făcea aprovizionarea într-un magazin din Los Angeles. La ieșirea din respectivul magazin, Mischa poate fi văzută cărând câteva sticle de alcool, ceea ce i-a alarmat pe fanii ei, dat fiind faptul că aceasta se luptă cu alcoolismul și dependența de droguri de mai mulți ani.

Ce-i drept, actrița nu părea că se află sub influența alcoolului, dar, chiar și așa, fanii s-au arătat indignați de faptul că Mischa nu rămâne pe calea cea bună, deși a fost internată de mai multe ori în clinici de reabilitare. ”Are probleme mintale de mai mulți ani”; ”Arată rău, ochii ei mă sperie”; ”Sigur trece prin momente dificile”, au fost câteva dintre părerile exprimate în mediul online de către fanii acesteia.

Cât despre Mischa, aceasta a răspuns calm la întrebările paparazzilor, transmițându-le că se simte ”bine, acum” și că nu vrea să mai vorbească despre ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva zile.

foto: captura DailyMail.co.uk

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA