Moment șocant. Harvey Weinstein, luat la palme într-un restaurant din Arizona

El este cel mai controversat om de la Hollywood, care chiar a ajutat la crearea unei alianțe a femeilor celebre împotriva abuzului sexual. După ce actrițele s-au îmbrăcat în negru duminică seara, la Globurile de Aur, într-un protest tacit care l-a vizat pe Harvey Weinstein, producătorul s-a confruntat acum cu o situație destul de bizară.

Alfat într-un restaurant din Arizona, marți seara, pentru a lua cina, „hărțuitorul” de la Hollywood a fost atacat de un bărbat care i-a vorbit urât și l-a pălmuit.

Conform TMZ, bărbatul, indentificat cu numele de Steve, a mers la mogulul de film de la Hollywood care se îndrepta spre ieșirea din restaurant și l-a plesnit de două ori peste față. Un alt client al restaurantului a surprins momentul șocant chiar și pentru Weinstein care nu se aștepta la un asemenea comportament. Producătorul a fost luat prin surprindere, în timp ce atacatorul său l-a pocnit de două ori peste față, cu zâmbetul pe buze și l-a înjurat. Harvey mai era însoțit de un bărbat care a încercat să acopere cu mâna obiectivul aparatului celui care îi filma, spunând: „Nu face asta!”

De asemenea, pe fundal se aud și câteva cuvinte jignitoare adresate lui Weinstein de către bărbatul care îl pocnise cu câteva momente înainte: „Ești un gunoi! Ieși naiba de aici!” Conform reprezentantului lui Weinstein, bărbatul pe nume Steve s-a supărat din cauza faptului că Weinstein i-a refuzat cerera de a face o fotografie cu el, într-un mod politicos. Încă nu este clar dacă mogului a depus o plângere la poliție, dar scena din restaurant a devenit virală pe Internet!

Harvey a renunțat la Hollywood după numeroasele acuzații de hărțurire sexuală din partea unor actrițe celebre. Chiar și soția sa, Georgina Chapman, a decis să se despartă de controversatul producător. De curând s-a pronunțat și divorțul celor doi, iar Georgina este acum o femeie liberă și mai bogată cu câteva milioane de euro, dat fiind faptul că cei doi împliniseră deja 10 ani de căsătorie, înainte de pronunțarea divorțului. 

Citește și: Perversul de la Hollywood își plătește soția cu un milion de dolari să stea lângă el

Foto: Arhiva OK!, TMZINAPOI LA PRIMA PAGINA