Momente emoționante. Alec Baldwin, în genunchi în fața soției sale Hilaria

Se apropie cea de-a cincea aniversare a nunții lor și, pentru a sărbători ziua în care au mers la altar, Alec Baldwin a hotărât să-și reînnoiască jurămintele în fața iubitei sale soții. Așa că actorul a decis să îi propună să fie soția sa, pentru a doua oară.

Starul în vârstă de 59 de ani și antrenoarea de yoga de 33 de ani formează cu cuplu încă din 2011 și au devenit părinți de trei ori. Împreună au o fiică de aproape 4 ani, Carmen, și doi băieței de aproximativ doi ani, respectiv câteva luni – Rafael și Leonardo. Așa că ieri, Hilaria a împărtășit cu prietenii săi virtuali momentul în care a fost cerută pentru a doua oară, chiar în biserica în care cei doi și-au legat destinele cu 5 ani în urmă.

Fotografiile emoționante în care Alex era în genunchi, iar Hilaria stătea în picioare, în brațe cu copilul cel mare- Carmen, au stârnit un val de aprecieri și de comentarii cu felicitări. Imaginile au fost însoțite și de o descriere: „Alec mi-a cerut să mă mărit cu el astăzi … cu Carmen … în biserica în care ne-am căsătorit. Am spus … da”.

Cuplul și-a jurat iubire veșnică în Catedrala Veche a Sfântului Patrick din New York, în 2012. Și-au început relația cu un an înainte, când actorul a văzut-o într-un restaurant și i-a înmânat o carte de vizită cu numărul său de telefon pe ea.  Despre acel moment, Hilaria a mărturisit într-un interviu: „Eram într-un restaurant din New York, separat, și Alec m-a tot privit. Când a plecat, a venit la mine, mi-a luat mâna și mi-a zis:< Cine ești tu?>. M-am îndrăgostit de el foarte repede și foarte ușor. E foarte romantic. El este colegul meu de suflet, putem petrece toată ziua împeună și nu ne plictisim. Cu noi, totul este foarte simplu.”

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA