Momentul epic al premiilor Emmy: Nicole Kidman s-a sărutat cu partenerul din film în văzul soțului ei, Keith Urban

Nici de la această ediție a premiilor Emmy n-au lipsit acele momente epice, care stârnesc adevărate valuri de isterie în mediul online. De data aceasta, Nicole Kidman, una dintre marile câștigătoare ale serii, a oferit un spectacol pe care nu-l vom uita prea curând. Ea și-a sărutat partenerul din film, chiar în fața soțului ei, cântărețul Keith Urban.

Sărut în fața tuturor! Chiar și a… soțului ei!

Deși a sosit la brațul soțului ei, Keith Urban, alături de care a și pozat în ipostaze amoroase, un alt bărbat s-a bucurat de atenția și afecțiunea lui Nicole Kidman. E vorba despre actorul Alexander Skarsdgard, care i-a fost soț pe micile ecrane în miniseria ”Big Little Lies”, și pe care Nicole a ținut să-l felicite într-un mod inedit pentru trofeul Emmy.

Keith nu și-a pierdut cumpătul

Așa se face că atunci când Alexander s-a întors de pe scenă, după ce și-a revendicat premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, într-o miniserie, Nicole l-a oprit pentru a-l săruta. Da, fix pe buze, și chiar în fața soțului ei, muzicianul Keith Urban, care se afla pe scaunul alăturat. Momentul a fost cu adevărat savuros pentru cei aflați în sală și a stârnit nenumărate aplauze. Chipurile, Nicole era fericită pentru câștigul co-starului său și a vrut să-l felicite, dar și să-i mulțumească pentru faptul că a inclus-o în discursul lui de acceptare al premiului.

Miniseria ”Big Little Lies” a fost câștigătoare la mai multe categorii
A avut grijă să fie afectuoasă și cu Keith

Nu știm, însă, cum s-a simțit Keith în tot acest timp, deși pe chipul lui se putea vedea un zâmbet forțat și, aparent, a făcut față cu brio situației jenante. Haideți să vedem și noi momentul oferit de Nicole și partenerul ei din film, Alexander!INAPOI LA PRIMA PAGINA