Monica Gabor: „Irina merită orice efort din partea mea“

Citeste tot despre:

, ,

Am surprins-o într-un moment de tandreţe maximă cu fiica ei, chiar înainte de a zbura înapoi în America, la Mr. Pink. Ne-am revăzut după zece ani de la primul nostru interviu şi senzaţia a fost că fata aceea frumoasă, pe care o vânau toate tabloidele, s-a maturizat şi a devenit femeie în toată puterea cuvântului. Fizic e neschimbată, cu aceeaşi siluetă şi picioare lungi pe care astăzi fiica ei, Irina (10), dovedeşte că le-a moştenit. Mental, însă, Monica Gabor (30) lasă impresia siguranţei de sine şi a maturităţii vârstei. Să fie vorba despre stabilitatea financiară pe care i-o oferă Mr. Pink în America? Nu neagă niciun moment asta. Dar liniştea ei de acum se datorează, în primul rând, relaţiei îmbunătăţite cu fostul ei soţ, Irinel Columbeanu, şi legăturii indestructibile cu Irina, care se construieşte zi de zi tot mai frumos.

De data asta, ai reușit să stai mai mult în țară.
Monica Da, de regulă stau două-trei săptămâni. De data aceasta am decis să-mi prelungesc șederea şi i-am spus iubitului meu că vreau să mai stau cu Irina, pentru că simt că are nevoie de mine. Şi el mi-a spus: „E de înţeles, este normal, e copilul tău, ştii că eu te-am susţinut dintotdeauna.“

Deci nu există gelozii de genul acesta.
Nu, nu există gelozii de genul acesta, nu e nicio competiţie între ei doi, pentru că e vorba, oricum, despre iubiri diferite, iubirea pentru copil şi iubirea pentru partenerul de viaţă, şi Pink chiar m-a încurajat să am o relaţie strânsă cu fiica mea încă de când ne-am cunoscut. Datorită lui am putut să zbor de mai mult de o sută de ori spre România, să vin special la tribunal sau doar s-o văd pe Irina… Nu-l deranjează să facă orice pentru fericirea mea şi a ei. Iar când Irina a spus: „Aş vrea să vin la tine în vacanţă, dar nu ştiu dacă mă lasă tati“, am vorbit cu Irinel şi i-am spus: „Veniţi şi am eu grijă de voi, cu toate aspectele, inclusiv cu biletele de avion şi cazare“. Şi, sincer, pare futil să vorbeşti despre partea financiară, dar totuşi Pink a cheltuit vreo 50.000 de dolari pe venirea Irinei şi-a lui Irinel acolo – nu ştiu ce alt bărbat ar face asta pentru un fost soţ!

Pink vrea copii?
Ne dorim copii, la un moment dat. Vorbim despre asta destul de des, dar încă nu suntem hotărâţi cum şi prin ce metodă, pentru că ne gândim să avem gemeni.

Două fotomodele. Aşa îi place Irinei să se viseze alături de mama sa.

Dacă te gândeşti la o anumită metodă, şansele sunt mari să ai gemeni.
Da, dar încă nu ne-am hotărât. Ştim doar că vrem să rămânem împreună pentru totdeauna, însă să ai copil în America, unde nu ai familia cu tine, unde nu ai susţinere emoţională, mi se pare mult mai greu. Eu, când am rămas însărcinată cu fetiţa mea, am avut tot sprijinul din partea familiei, mama a venit să stea cu ea…

Adevărul e că, în ultimii ani, viaţa ta şi cea a surorii tale, Ramona, s-au schimbat foarte mult şi v-ați cam împrăştiat prin lume.
Da, ne este greu să stăm una fără cealaltă, mai ales că sora noastră cea mare este la Bacău, iar Ramona este în Dubai, dar facem tot posibilul să petrecem cât mai mult timp împreună în vacanţe:
pe Ramona o aduc în America, Ramona o duce pe Alina în Dubai cu copiii, data trecută am fost eu cu Irina şi cu un nepot de-al meu la Ramona şi am stat vreo zece zile, timp în care Irina s-a hotărât să se mute acolo – i-am spus că n-are nicio şansă! I-a spus Ramonei: „Vai, ce-mi place viaţa ta şi faptul că eşti model!“. (râde)

Citește în continuare pe pagina următoare!INAPOI LA PRIMA PAGINA