Motivul surprinzător din spatele despărțirii dintre J.Lo și Casper Smart

Astăzi, s-a aflat că Jennifer Lopez a decis să pună punct relației cu dansatorul Casper Smart. Chiar un apropiat de-al cuplului confirmase vestea tabloidelor, menționând și faptul că cei doi au rămas buni prieteni. Nimeni, însă, nu dezvăluise motivația din spatele acestei decizii.

51985453 Actress and singer Jennifer Lopez and Casper Smart  seen holding hands as they were leaving a school in the West Village, New York City, New York on March 2, 2016. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
S-au despărțit pentru că dansatorul nu a vrut s-o însoțească la un eveniment caritabil

Ei bine, acum adevărul a ieșit la iveală! Se pare că J.Lo a decis să se despartă de Casper după ce acesta a refuzat s-o însoțească la un eveniment caritabil, foarte important pentru ea. Asta pentru că el își dorea, în schimb, să meargă, alături de Kany West, David Spade și alții, la un meci UFC.

Potrivit TMZ, diva a fost atât de deranjată de refuzul iubitului ei încât a decis să se despartă de el. Culmea e că dansatorul habar n-avea de toate acestea, el spunându-le tuturor că urmează să se vadă cu artista a doua zi.

Ei bine, nu știm dacă a doua zi J.Lo a mai răspuns la telefon, însă știm că de atunci sunt despărțiți. Amintim că informația referitoare la starea relației dintre cei doi a fost confirmată de un apropiat de-al lor.  ”N-a fost nimic dramatic, au rămas în termeni buni. Vor rămâne prieteni și se vor mai întâlni, însă n-o să mai formeze un cuplu.”, a declarat respectivul.

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA