Mr. Bean s-a mutat cu iubita, la câteva săptămâni de la divorț

Rowan Atkinson a făcut deja pasul următor în relația cu mult mai tânăra sa iubită! Potrivit DailyMail, Mr.Bean (60) și partenera sa, actrița Louise Ford (32), s-au mutat împreună!

rowan și noua iubita
Rowan și Louise

Nici bine nu s-a despărțit de soție, că Rowan a și sărit în trenul ”traiului comun” cu iubita sa, Louise. Se pare că cei doi s-au mutat împreună într-o casă din nordul Londrei, pe care actorul a cumpărat-o imediat după separarea de Sunetra Sastry, contra sumei de 4, 65 milioane de dolari.

casa rowan atkinson
Casa în care Rowan și Louise locuiesc acum

Asta nu poate însemna decât că relația lor este una puternică, după cum, de altfel, a declarat și un prieten de-al lor: ”Rowan și Louise sunt persoane incredibil de discrete. Iar faptul că s-au mutat împreună demonstrează că au o relație foarte serioasă”.

Louise și Atkinson au apărut public prima dată în 2014, după ce mariajul de 23 de ani de-al lui Rowan cu Sunetra s-a destrămat.

La momentul despărțirii de Sunetra, Rowan avea o vilă de 11 milioane de dolari, localizată în Oxfordshire, în construcție. Odată cu divorțul, însă, actorul a renunțat la acea casă în favoarea celei din nordul Londrei.

Iată cât este de talentată fiica lui Mr Bean
Lily Atkinson, Rowan și Suntra

Comediantul, care are o avere estimată la 70 de milioane de dolari, are doi copii cu fosta nevastă: un băiat pe nume Ben, în vârstă de 22 de ani, și o fată pe nume Lily, în vârstă de 20 de ani.

Sursa foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA