N-ai crede că sunt fraţi! Rudele mai puţin atrăgătoare ale vedetelor

adeliaclooney
Sora lui George Clooney

Adelia Zeidler (55) este sora mai mare a celui care, până acum doi ani, a fost cel mai dorit burlac din lume. Vorbim de o femeie departe de tiparele cu care George Clooney este obişnuită la Hollywood, mamă a doi copii, care locuieşte în Kentucky şi lucrează în contabilitate.

Diferenţa dintre Julia Roberts şi sora ei în vârstă de 51 de ani este ca de la cer la pământ. Şi nu ne referim doar la diferenţa de alură dintre cele două, Julia fiind înaltă şi suplă, pe când Lisa Roberts Gillan, actriţă şi ea, tocmai opusul ei.

Te-ai fi aşteptat ca fratele lui Brad Pitt să fie la fel de hot ca celebrul actor. Văzând această poză, probabil că veţi fi la fel de dezamăgiţi ca noi. Doug Pitt, un afacerist cu trei ani mai tânăr decât Brad, nu arată chiar foarte rău, însă este departe de standardele impuse de soţul Angelinei Jolie.

Lee Ann De Vette, în vârstă de 56 de ani, este nu doar sora lui Tom Cruise, ci şi o adeptă fidelă a Scientologiei, la fel ca faimosul ei frate. Chiar dacă prezenţa ei în aturajul lui Tom este una destul de discretă, Lee Ann a fost, o perioadă, chiar purtătorul de cuvânt al lui Tom.INAPOI LA PRIMA PAGINA