N-o să vă vină să credeți cine a devenit, peste ani, această balerină

Citeste tot despre:

, ,

Este una dintre cele mai cunoscute personalități TV, ajungând în atenția tuturor grație relației ei amoroase tumultuoase, dar și prin prisma faptului că e jurat la diverse concursuri de talent. De fapt, dacă ar fi să-i facem o prezentare completă, din profilul ei n-ar trebui să lipsească atributele ”autoare”, ”manager muzical”, ”femeie de afaceri”, amfitrioană de spectacole de televiziune”, etc.

Sharon Osbourne este cea pe care am descris-o mai sus, dar și cea care ne zâmbește candid din postura de balerină. Da, soția lui Ozzy Osbourne a urmat, în copilărie, cursurile unei școli de balet, dat fiind faptul că tatăl său, celebrul Don Arden, își dorea ca fiica sa să aibă aptitudini artistice, dar și pentru că mama sa, Hope Shaw, a fost o dansatoare de balet cunoscută.

Așa se face că, pentru o perioadă, Sharon a visat să ajungă o balerină. Cumva, între timp, și-a schimbat destinul, ajungând manager muzical, antreprenoare și o personalitate TV foarte cunoscută la nivel mondial.

Sharon Osbourne

De notorietate au fost și nenumăratele scandaluri în care a fost implicată, de-a lungul vieții ei, din cauza relației pe care o are cu soțul ei, muzicianului Ozzy Osbourne, și-a infidelităților acestuia.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA