Naomi Campbell dezvăluie că a fost victima unei tentative de jaf în Paris

La mai bine de 3 luni de când Kim Kardashian a fost jefuită sub ameninţarea armei la Paris, Naomi Campbell a dezvăluit că şi ea a fost ținţa unui atac în oraşul luminii, acum câţiva ani.

gettyimages-627885578-1483678284

În timpul unui interviu la The Wendy Williams Show de joi seara, supermodelul a povestit oribila experienţă prin care a trecut într-o vacanță în care a mers în vizită la buna sa prietenă, designerul Azzedine Alaia, în 2012. Din momentul în care a fost luată de la aeroport, modelului i s-a părut că ceva nu este în regulă: şoferul era altul, ferestrele au stat deschise pe tot parcursul drumului, deşi era noiembrie şi afară era foarte rece. Când a ajuns la Azzedine, lucrurile au luat o întorsătură violentă.

“ Un grup de oameni m-a urmărit de la aeroport”, a spus ea. “M-au atacat, mi-au deschis uşa maşinii şi au strigat < Naomi Campbell, te vom omorâ!>”. Din fericire, oamenii care lucrau la magazinul Alaïa din faţa casei designerului au ieşit în grabă chiar în timpul atacului pentru a o aduce pe Naomi înăuntru.

” Trebuie să decizi în câteva secunde ce vei face – Dacă privesc în urmă, nu ştiu dacă aş mai lua aceeaşi decizie – Ori îi las pe oamenii ăştia să-mi fure geanta cu toate actele, ori îi voi infrunta?”, a spus modelul. “ În acel moment am decis că mă voi apăra”. Naomi a mai spus că o simpaizează pe Kim şi că i-a părut rău pentru ceea ce i s-a întâmplat acesteia ” Nu este singura care a trecut prin experienţe neplăcute, mai cunosc şi alte persoane care au păţit-o, deşi nu pot să le dau numele”.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA