Naomi, Tyra, Iman. Cum au îmbătrânit zeițele de abanos ale modei?

Citeste tot despre:

, ,

În tinerețile lor, aceste frumuseți au avut de învins mai multe bariere decât colegele lor de generație cu pielea albă, pentru simplu fapt că modelele de culoare nu erau la fel de cerute în industria modellingului.

Black beauty: Iman, Naomi și Tyra, în tinerețe

Când un astfel de supermodel apărea pe coperta unei publicații legendare de modă, acest fapt era privit ca revoluționar, iar ele, Iman, Naomi Campbell și Tyra Banks, chiar au fost pioniere în modelling.

Astăzi, nu se mai poate vorbi despre rasism pe podiumurile de modă și mare parte din această normalitate se poate datora, iarăși, acestor zeițe de abanos.

Vă invităm să vedem cum au trecut anii peste cele trei nume mari in industria modellingului și cât de mult din frumusețea de altădată mai afișează ele în aparițiile lor publice.

Iman. Văduva lui David Bowie este un miracol al naturii, căci frumusețea originară din Somalia arată atât de bine la vârsta record de 61 de ani.

Iman
Iman, într-o fotografie din tinerețe

Naomi Campbell. În vârstă de 46 de ani, Naomi este încă invitată să apară în prezentări de modă. Înțelegem de ce: britanica nu s-a schimbat foarte mult față de cum era în tinerețe.

Naomi Campbell
Naomi, regina podiumurilor de altădată

Tyra Banks. Cea mai tânără din acest grup, americanca de 43 de ani putem spune că îmbătrânește satisfăcător. Spunem satisfăcător din cauza kilogramelor în plus.

Tyra Banks
În tinerețe, Tyra avea un chip de o frumusețe deosebită

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA