Naomi Watts are o nouă relație! Se iubește cu colegul ei de platou!

De când s-a despărțit de Liev Schreiber, tatăl copiilor ei, Naomi Watts a fost singură, preferând să se concentreze pe viața ei profesională. Ei bine, iubirea i-a bătut la ușă atunci când se aștepta mai puțin!

Naomi și Billy, noul ei iubit, într-o scenă din serialul ”Gypsy”

Celebra actriță în vârstă de 48 de ani are o relație cu Billy Crudup, co-starul ei din serialul ”Gypsy”. Cei doi au transformat iubirea de pe micile ecrane, căci joacă în rolul unui cuplu, în realitate.

Vestea a fost făcută publică de către un martor, care i-a surprins pe Naomi și Billy prin New York, ținându-se de mână, asemenea oricărui cuplu îndrăgostit. ”Păreau fericiți și râdeau în hohote. (…) Au plecat ținându-se de mână”, a precizat respectiva sursă pentru publicația ”Page Six”, dezvăluind astfel faptul că actrița și-a refăcut viața amoroasă la mai puțin de un an de când s-a despărțit de actorul Liev Schreiber.

Billy Crudup, noul iubit al actriței

Se pare că relația lor a debutat pe platourile de filmare, pe când lucrau la ”Gypsy”, cel mai nou serial produs de Netflix. În film, Naomi joacă rolul unui psiholog care face o obsesie pentru o fostă iubită a unui pacient de-al său, în timp ce Billy este soțul ei și tatăl fetiței ei. Momentan, niciunul dintre cei doi n-a confirmat această informație!

Naomi și Liev, fostul partener de viață

foto: Netflix, arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA