Naomi Watts și Liev Schrieber s-au despărțit

Băgăm de seamă că nu este un an prea fericit la Hollywood! Ieri, un nou cuplu celebru a anunțat că se destramă după 11 ani de relație. Este vorba despre cel format din actrița Naomi Watts (47) și din partenerul său, Liev Schreiber (48), despre care noi credeam că va ajunge la altar, dat fiind faptul că cei doi aveau o relație stabilă și doi copii împreună.

attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.
Anul acesta, la Premiile Oscar.

Dar, iată că n-a fost să fie! Cei doi actori au confirmat, ieri, că au decis să meargă pe drumuri separate în viață. Comunicatul eliberat de cei doi sună cam așa: ”În ultimele luni am ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pentru familia noastră este ca noi doi să nu mai formăm un cuplu”. Altfel spus, vor păstra relații cordiale de dragul copiilor lor, însă vor ca fiecare să-și vadă de viața lui. Mda, nimic din ce n-am mai auzit în ultima vreme pe la Hollywood.

În declarația lor oficială au mai precizat și că-și doresc intimitate și că cei doi copii ai lor sunt prioritari pentru ei: ”Așteptăm cu iubire, respect și prietenie în suflet să ne creștem copiii împreună și să explorăm această nouă etapă a vieții noastre. Și deși apreciem curiozitatea și sprijinul vostru, rugăm presa să se gândească la copiii noștri și să respecte dreptul lor la intimitate”.

Amintim că cei doi nu sunt căsătoriți, deși au avut o relație încă din 2005. Naomi și Liev sunt părinții a doi băieți: Alexander Sasha (9) și Samuel Kai (7).

În încheiere nu putem să nu menționăm faptul că despărțirea lor ne-a luat prin surprindere, mai ales că la începutul acestei luni i-am văzut împreună pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția. Acolo, cei doi au sosit ținându-se de mână și au pozat în cuplul fericit, așa cum au făcut-o în 11 ani de relație.

VENICE, ITALY - SEPTEMBER 2: Liev Schreiber and Naomi Watts attends a photocall for The Bleeder during the 73rd Venice Film Festival on September 2, 2016 in Venice, Italy. CAP/BEL ©BEL/Capital Pictures
Pe 2 septembrie pozau într-un cuplu fericit

Ultima oară când au fost văzuți împreună de paparazzi s-a întâmplat pe 13 septembrie, pe când cei doi și-au dus copiii la școală.

52070410 Actress Naomi Watts spotted out with her son Alexander and Samuel in New York City, New York on May 23, 2016. She stopped for some flowers before buying her sons a hot dog at a corner hot dog stand. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Naomi alături de cei doi copii ai cuplului

Ieri seară, Naomi a fost văzută singură, plimbând câinele familiei pe străzile New Yorkului. Îmbrăcată în blugi și cu o bluză cu dungi roșii, actrița de 47 de ani nu părea deloc afectată de faptul că relația ei s-a destrămat. În aceeași zi, Liev a fost văzut mergând cu bicicleta prin New York, la fel de senin și fericit precum Naomi. S-au consolat deja?

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA