Natalie Portman, cea mai stilată gravidă de la Hollywood

Cu doar 3 săptămâni înainte de Oscar, nominalizata la categoria Cea mai bună actriță într-un rol principal pentru întruchiparea lui Jackie Kennedy, Natalie Portman,  încă mai apare la evenimentele de covorul roșu sau la emisiuni. Chiar dacă mai are foarte puțin până naște, actrița nu încetează să ne surpindă cu alegerile vestimentare.

5565

Portman este un concurent puternic la Oscar 2017 pentru portretizarea văduvei Președintelui Kennedy. Lupta este și mai greu, având în vedere colegele nominalizate la aceeași categorie –  Meryl Streep pentru Florence Foster Jenkins, Ruth Negga pentru Loving, și Emma Stone pentru La La Land.

Și, în timp ce așteaptă să câștige cel de-al doilea premiu Oscar din cariera sa – a mai câștigat în 2011 premiul Academiei pentru rolul din Black Swan –  Portman se apropie să nască. Ea și soțul său, Benjamin Millepied, coregraful său pentru Black Swan și fostul director al Baletului Operei din Paris sunt pe ultima sută de metri să devină părinți pentru a doua oară. În ceea ce privește garderoba vedetei pe tot parcursul sarcinii, aceasta a fost una care ar face-o invidioasă pe orice gravidă. Mai ales că Natalie a trebuit să participe la o mulțime de evenimente pe covorul roșu, stiliștii s-au ocupat întotdeauna ca imaginea ei să fie una impecabilă. Și, putem spune că le-a reușit, căci Natalie a surprins și a apărut numai la categoria stylish.

portman

Alegerile sale vestimentare au fost unele care să i se potrivească, începând de la ținutele spectaculoase create de Dior, și până la cea mai recentă apariție a actriței, într-o ținută cu volumetrii marca Proenza Schouler.

În drum spre emisiunea Jimmy Kimmel Live!, pentru a discuta despre filmul ei, Jackie, Natalie a fost surprinsă într-o rochie negru cu albastru royal din colecția de primăvară 2017 a brandului Proenza Schouler, formată dintr-un top pe umeri cu mâneci scurte și clopot și o fustă asimetrică plisată din crep. Cu toate că Portman nu era adepta alegerilor vestimentare îndrăznețe, sau mai ales în trend, în ultima perioadă a avut apariții de covorul roșu superbe. Pornind de la rochiile tradiționale Valentino,  Lanvin si Rodarte, Natalie pare să atingă apogeul de eleganță și bun gust de când este însărcinată. Bineînțeles că meritul este și al stiliștilor care o îmbracă. Natalie este una dntre vedetele care s-a remarcat prin stilul evstimentar de pe timpul sarcinii.

Foto: Captură Jimmy Kimmel Live!, Captură US MagazineINAPOI LA PRIMA PAGINA