Natalie Portman, însărcinată din nou? Rochia de covor roșu a actriței dă de bănuit

Natalie PORTMAN bei der Premiere von Jackie bei den 73. Internationalen Filmfestspielen von Venedig / 070916 *** 73rd Venice Film Festival: Premiere of the movie Jackie , September 07, 2016 ***
Natalie Portman, aseară

De obicei, actrița de 35 de ani alege pentru aparițiile ei publice ținute care se mulează frumos pe silueta ei. Așa că rochia pe care a purtat-o aseară, la premiera din Veneția a noului ei film, Jackie, a fost cel puțin ciudată, datorită faptului că s-a cam așezat ca un sac pe trupul vedetei.

Nici imprimeul și nici modelul acestei rochii Valentino nu sunt chiar cele mai reușite, și parcă nici nu se potrivesc unei premiere de gală, dar asta-i altă discuție.

Mai mult, cu câteva ore înainte, Natalie a purtat o altă rochie cu croială lejeră, care a lăsat să se vadă într-o oarecare măsură un început de burtică.

natalie portman 73nd Venice Film Festival Photocall of movie Jackie 07-09-2016 © FameFlynet_Italy/SGP id  106015_0080 Not Exclusive
La conferința de presă de peste zi

Dacă frumoasa actriță este într-adevăr însărcinată, acesta ar fi al doilea ei copil cu soțul Benjamin Millepied, cu care s-a căsătorit în 2012, cei doi având un fiu de cinci ani, Aleph.

Revenind la premiera de aseară a filmului în care Natalie o interpretează pe prima doamnă Jacqueline Kennedy, să vedem ce a purtat și celelalte vedete prezente pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția.

Foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA