Nedezlipite de copiii lor. Natalie Portman și Charlize Theron nu au nevoie de bone

Citeste tot despre:

,

În timp ce multe staruri hollywoodiene au câte două sau trei bone pentru copiii lor, cele două mari actrițe se descurcă singure când vine vorba despre îngrijirea copiilor lor. Îi duc la grădiniță, le fac pachețelul și chiar îi poartă peste tot, indiferent de îndatoririle pe care le au.

Charlize Theron și August

Charlize Theron și Natalie Portman sunt mămicile eroine de la Hollywood! Ori de câte ori au fost surprinse de paparazzi în ultima vreme, cele două sunt acompaniate de copiii lor. Recent, Charlize a fost văzută în timp ce o lua pe micuța August, fetița adoptată în 2015, de la grădiniță. Fără bonă ori șofer, Charlize s-a descurcat cu micuța August în brațe, dar și cu desenele făcute de aceasta la grădiniță. Zâmbitoare, Charlize pare mai împlinită ca oricând de când îi are alături pe August și micuțul Jackson.

Natalie Portman și Amalia

La rându-i, Natalie a fost surprinsă în timp ce făcea cumpărăturile cu micuța Amalia la purtător. E drept, cineva a ajutat-o ducându-i cumpărăturile la mașină, în timp ce ea se îngrija de fetița ei. Oricum ar fi, e de notorietate faptul că Natalie s-a dedicat, în ultima vreme, mai mult celor doi copii pe care îi are cu Benjamin Millepied. Atât Aleph, fiul cel mare, cât și Amalia, se bucură de o mămică implicată și prezentă în viața lor. Cinste ei!

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA