Nepoata cea mică a lui John F Kennedy s-a căsătorit și nunta a arătat așa

Legenda Kennedy merge mai departe. Asta pentru că nepoții regretatului președinte au grijă să ducă numele familiei mai departe, prin noi și noi moștenitori.

În cazul celei mai tinere nepoate a lui John F. Kennedy, Tatiana Schlossberg, în vârstă de 27 de ani, este mai mult vorba despre moștenire decât de nume, pentru că tânăra va lua, evident, numele de familie al soțului său, George Moran, 28 de ani.

Nunta celor doi a avut loc sâmbăta trecută, la reședința familiei Kennedy de pe insula Martha’s Vineyard, cu doar trei zile înainte de aniversarea nunții bunicilor miresei, John și Jackie Kennedy, căsătoriți pe 12 septembrie 1953.

Tatiana este a doua născută a lui Caroline Kennedy, singurul copil în viață al fostului cuplu prezidențial, și a soțului acesteia, Edwin Schlossberg. Aceasta mai are o soră mai mare, Rose, de 29 de ani, despre care se spune că seamănă foarte mult cu bunica ei, Jackie, și un frate de 24 de ani, Jack.

Nepoata lui JFK l-a cunoscut pe actualul ei soț la Universitatea Yale. Moran își continuă, de altfel, studiile, fiind în anul patru la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Columbia.

Jackie Kennedy, alături de fiii ei, John F. Kennedy Jr. (1960 – 1999) și Caroline Kennedy

Printre cei prezenți la nuntă s-au numărat Maria Shriver, fiica lui Eunice Kennedy, care a sosit împreună cu fiica sa, Katherine, însă mai evidentă a fost absența familiilor verișorilor foarte cunoscuți ai mamei miresei, Caroline: Robert F. Kennedy Jr și Kerry Kennedy.

JFK și Jackie, bunicii legendari ai miresei


INAPOI LA PRIMA PAGINA