Nepotul lui Alex Rodriguez, răpit! Iată în ce incident a fost implicat

Citeste tot despre:

,

Norberto Susini a avut parte de senzații tari în urmă cu câteva zile. Tânărul a fost o implicat într-un incident care s-a soldat cu reținerea lui, pentru câteva ore, de către doi bărbați neidentificați.

Nepotul lui Alex Rodriguez, Norberto, a fost răpit

Nepotul lui Alex Rodriguez a însoțit un prieten bun, care încerca să vândă un Lambourghini. Aceștia doi s-au întâlnit la un hotel cu doi potențiali cumpărători, însă lucrurile au luat o turnură greșită atunci când au făcut schimb de bani. O problemă de comunicare a făcut ca cei doi cumpărători să-l rețină, fără permisiunea lui, pe tânărul de 29 de ani.

În cele din urmă, cei doi l-au eliberat pe Norberto Susini chiar în lobby-ul hotelului, acolo unde îi așteptau polițiștii din New York. Cei doi indivizi au fost reținuți de autorități, iar Norberto a fost eliberat în siguranță.

E jucător de baseball, asemenea unchiului său

Potrivit presei internaționale, Norberto doar își însoțea prietenul la acea vânzare, neavând niciun fel de implicație. Tânărul de 29 de ani îi calcă pe urme celebrului lui unchi, făcând carieră în baseball. Anterior, a jucat pentru echipele Arizona League Mariners, Minnesota Twins și Camden Riversharks.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA