FOTO Monica Gabor – mic dejun de divă

Silueta subţire cu alimente de bună calitate se ţine. Iată ce consumă fosta doamnă Columbeanu la prima masă a zilei, de reuşeşte să-şi menţină talia de viespe şi tenul mereu proaspăt.

Monica Gabor e mereu întrebată ce regim urmează sau ce fel de alimentaţie are, de vreme ce talia ei n-a suferit nicio modificare.

Prin câteva fotografii postate recent, manechinul a reuşit să răspundă acestor întrebări, arătându-ne ce preparate serveşte la micul dejun. E de la sine înţeles că, fiind prima masă a zilei, este şi cea mai importantă şi cea mai bogată, totodată. Iar Monica nu se dă în lături de la a mânca dimineaţa crustacee şi ciuperci, nişte delicatese cu calorii puţine, dar de cea mai bună calitate.

 


Evident că nici chiar fosta doamnă Columbeanu nu le consumă zilnic, dar remarcăm că, din meniul ei cotidian, nu lipseşte platoul cu fructe proaspete. Cu alte cuvinte, vitamine şi fructoză, care o ajută să-şi menţină echilibrul interior şi tenul mereu proaspăt.

Foto: pagina personală



INAPOI LA PRIMA PAGINA