A fost ziua ei! Cum arată Raquel Welch la 78 de ani?

Cu toții o știm drept sex-simbolul din ”One Million Years B. C”! Anii ce-au trecut de atunci au fost extrem de blânzi cu celebrul star hollywoodian, Raquel păstrându-și spiritul vivace, trăsăturile sexy și sex-appeal-ul incontestabil.

Raquel Welch

Paparazzi au surprins-o pe celebra actriță chiar zilele trecute, pe când Raquel se afla pe străzile din Los Angeles. Fotografiile ne-o arată pe legenda hollywoodiană fix la o zi după ce a împlinit 78 de ani și trebuie să recunoaștem că aceasta arată în continuare grozav!

Actrița, în prezent

Îmbrăcată într-o rochie albă, lejeră, din in, și asortată cu o pălărie de paie, ochelari de soare și accesorii aurii, Raquel arată la fel de bine precum o făcea și acum 10 ori chiar 20 de ani. Vorbind despre frumusețea ei, actrița insista că e vorba de naturalețe și că n-a apelat niciodată la o operație estetică.

Raquel Welch a împlinit 78 de ani

Singura ei regulă este că se îngrijește de tinerețea și corpul ei precum de casa ei. Ea are un consum redus de carbohidrați, practică, în fiecare zi, o oră și jumătate de yoga și-n materie de beauty nu folosește prea multe produse din comerț. Bag Balm-ul, însă, nu-i lipsește din ritualul din îngrijire. Acest produs este menit să țină ridurile la distanță și e folosit de fermieri pentru… vaci.INAPOI LA PRIMA PAGINA