A-listeri care au ajuns în pragul falimentului!

Faima le-a adus o avere considerabilă, pe care au cheltuit-o, însă, cât mai nesăbuit cu putință! Iată cum au reușit să ajungă în sapă de lemn!

Averea de 650 de milioane de dolari a lui Johnny Depp s-a dus pe apa sâmbetei

Cum e posibil?! Doar era bine-mersi pe lista celor mai bine plătiți actori din lume! Și asta nu de mult timp. În plus, în numai vreo 13 ani de activitate intensă în Cetatea Filmului, a făcut rost de nu mai puțin de 650 de milioane de dolari, ceea ce e o sumă considerabilă chiar și pentru un A-lister! Și atunci unde au dispărut atâția bani? Johnny dă vina pe echipa lui managerială că i-a gestionat prost averea, foștii lui manageri spun că superstarul hollywoodian și-a făcut-o cu mâna lui.

După despărțirea de Vanessa Paradis, cu care a stat timp de 14 ani și a făcut doi copii, Depp a început să cheltuie mai mult decât îl țineau curelele. Iar relația cu Amber Heard n-a fost nici ea mai brează. Mariajul cu frumoasa actriță s-a încheiat prost și l-a costat enorm pe actor atât sufletește, cât și financiar. Dar și cheltuielile lui “ocazionale” au contribuit la situația materială precară a sa. A plătit 30.000 numai pe vin, 400.000 pentru o bijuterie cu diamante, 200.000 pe avioane private și multe milioane de dolari pe artă.INAPOI LA PRIMA PAGINA