A răbufnit! Jennifer Garner, în lacrimi!

Au încercat să nu arate cât de mult îi afectează schimbările recente din viața lor, însă se pare că paharul s-a umplut și Jennifer Garner a răbufnit, în urma unei conversații telefonice.

A răbufnit!

Ben Affleck și Jennifer Garner au anunțat în urmă cu trei săptămâni că mariajul lor s-a sfârșit, după zece ani petrecuți împreună. Și deși au încercat să țină deoparte de presă toate aceste schimbări prin care trec, iată că paparazzi au reușit să surprindă câteva momente nefericite din viața lor din ultimul timp.

daily

Dacă Ben Affleck a ”glumit„ despre faptul că inima sa este zdrobită în timpul unui discurs ținut la un eveniment recent, Jennifer Garner a fost fotografiată de paparazzi având o conversație telefonică destul de aprinsă care a adus-o pe aceasta în pragul unei căderi nervoase. Actrița în vârstă de 43 de ani era destul de supărată, și chiar, la un moment dat, părea că plânge. Să fi fost la celălalt capăt chiar încă-soțul ei, Ben Affleck? Nu se știe asta, însă se știe că actrița stătea pe marginea unei borduri, în fața unui restaurant din Georgia, plângând și gesticulând. Un peisaj destul de dezolant, nu?

Sursa foto: Hepta / Captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA