Adele este însărcinată pentru a doua oară? Uite fotografia care o dă de gol!

Ultima fotografie cu Adele cântând în baie i-a cam pus pe jar pe fanii artistei. Cântăreața a creat ceva agitație în rândul prietenilor virtuali, care au început să speculeze că ar fi însărcinată pentru a doua oară.

Sydney, NSW / ANZ Stadium / Mar 11

A post shared by Adele (@adele) on

În vârstă de 28 de ani, artista a luat cu asalt contul său de Instagram, duminică, după ce a distribuit o fotografie din timpul repetițiilor pentru concertul de pe Stadionul ANZ, cântând în baie, cu mâna pe burtă. Toți fanii s-au întrebat dacă Adele este însărcinată. Nu ne-ar surprinde deloc această veste, căci diva a fost foarte discretă în legătură cu viața sa personală, iar veștile importante le-a spus fanilor în timpul concertelor, mai mult în glumă. De curând, cântăreața britanică a confirmat că e căsătorită cu tatăl copilului ei, Simon Kinocki, asta după luni întregi de speculații, tot la un concert.

Artista de origine britanică are un băiețel, Angelo James, de patru ani, cu afaceristul Simon Konecki. În toamna anului trecut, Adele lua prin uimire pe toată lumea cu o declarație la un concert din Phoenix: “Voi avea încă un copil!”. Este clar că pe atunci nu era însărcinată, însă tot atât de limpede este că avea în plan să mai facă un copil.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA